• Mono Propilen Glikol 20 LİTRE

MONO PROPİLEN GLİKOL 1.KALİTE  


20 LİTRE - %99.5 SAFLIKTA - ÜCRETSİZ KARGO



   



215 Kg Varilden bölünerek gönderilecektir.


1,2-PROPYLENE GLYCOL USP
Kimyasal yapısı
propane-1,2-diol
CAS numarası: 57-55-6
EG numarasi: 200-338-0
Firma:
BASF SE
67056 Ludwigshafen
GERMANY

Form: sıvı
Renk: renksiz
Koku: hafif kokulu
hemen hemen kokusuz
pH değeri: 6
Erime noktası: -60 °C
Kaynama aralığı: 186 - 190 °C
(1.013 mbar)
Parlama noktası: 103 °C (DIN 51758)
Parlayıcılık: tutuşmaz
Tutuşma sıcaklığı: 410 °C (DIN 51794)
yangını artırıcı özellikleri: Yangını arttırıcı değildir.
buhar basıncı: 0,186 mbar
(20 °C)
1,75 mbar
(50 °C)
Yoğunluk: 1,036 g/cm3
(20 °C)
(DIN 51757)
Suda çözünebilirlik: tamamen çözünebilir
(20 °C)
Çözünürlük (kalitatif) çözücü(ler): polar çözücüler
çözünebilir
Parçalanma katsayısı n-oktanol/su (log Pow): -0,92 (Hesaplama Hansch/Leo)
-0,92
Literatür bilgisi.
(Hesaplama Hansch/Leo)
Vizkozite, dinamik: 60,5 mPa.s
(20 °C)

Özellikler: Düşük uçuculuklu, suyla, alkolle ve eterle karışabilir, yüksek saflıkta berrak renksiz solventtir. Özellikle kozmetik uygulamaları için uygundur. Nötral ve higroskopiktir. Suyla bütün oranlarda karışır, alkoller, esterler ve ketonlarla daha az karışır. Propilen glikol, etanolle aşağı yukarı eşit güçte bir mikrop öldürücüdür. Solüsyonlarda mikroorganizmaların çoğalmasını durdurur. Genellikle % 15-30 aralığındaki konsantrasyonuyla istenen etki elde edilir. Kozmetik endüstrisinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, özellikle yüksek saflıkta ve kokusuz özellikte üretilmektedir.
Genel kullanım alanları: Unlu mamullerdeki formülasyonlarda yaygın kullanımı vardır. Aroma ve esans sanayinde, ilaç ve kozmetikte kullanılmaktadır. (Teknik kalitede olan formu; poliüretan plastikler ve polyester reçineler için önemli bir maddedir. Tütün sanayinde, gıda sanayindeki dondurucu makinelerin yağlanmasında da kullanılmaktadır).
Ağız yıkayıcı (gargara), diş macunları, merhemler, cilt kremleri, şampuanlar ve parfümler(suyla çok fazla seyreltildiklerinde bile propilen glikol içeren çözeltiler genellikle berrak kalır)
Emülsiyon oluşumunda kozmetik ürünlerinde bir koruyucu olarak,
Kokular (esanslar) için bir solvent olarak,
Doğal özlerden aktif özlerini elde etmek için bir ekstrakte edici olarak,
Yağlayıcı olarak (örn; kozmetik endüstrisinde kullanılan makineler için) kullanılır.
Kozmetik ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma özelliği vardır, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak için kullanılır. Jölede % 1-5, şampuanda % 0,5-5, kremlerde % 5-10, güneş sütünde % 5-10 oranında kullanılmaktadır.
Depolama:Paslanmaz çelik ve alüminyum konteynırlarda depolanması tavsiye edilir. Havayla temasından kaçınılmalıdır. Bu önlem, uzun süreli depolamalarda bile herhangi bir önemli bozulmayı engeller. Atmosferik oksijenden hariç tutulmazsa, ürün bozuculara, aldehitler ve asitlere dekompoze olabilen peroksitler oluşabilir.


Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Mono Propilen Glikol 20 LİTRE

  • Ürün Kodu: Mpg-5Litre
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 390,00TL


Benzer Ürünler

Gliserin Bitkisel 1 Litre - 1260 Gr

Gliserin Bitkisel 1 Litre - 1260 Gr

GLİSERİN FARMA GIDA TİPİ   1 LİTRE - 1260 GRAM  E Kodu:  E 422   C..

25,00TL

Gliserin Bitkisel 5 Litre - 6300 Gr - Ücretsiz Kargo

Gliserin Bitkisel 5 Litre - 6300 Gr - Ücretsiz Kargo

GLİSERİN FARMA GIDA TİPİ   5 LİTRE - 6300 GRAM - VG - ÜCRETSİZ KARGO   E Kod..

94,00TL

Gliserin Bitkisel 20 Litre - 25200 Gr

Gliserin Bitkisel 20 Litre - 25200 Gr

GLİSERİN FARMA GIDA TİPİ   20 LİTRE - 25200 GRAM - VG    E Kodu:  ..

250,00TL

Etiketler: Mono Propilen Glikol 20 litre Satışı, propilen Glikol fiyatı, vg pg satış, propilen toptan, 20 kg propilen fiyat